MORE

DSC07550

15-05-2016

Nice of you to Come Bye Grand Canyon
‘MORE’

Border Collie
Geboren op: 04 december 2014
Geslacht: Reu
Kleur: Bruin-wit
Schofthoogte: 55-56 cm
Gewicht: 17,6 kg
Vader: Rising Sun Ennis at Canyonland
Moeder: Hob Nob Nice of you to Be Eager
Fokker: Danielle Boshouwers (www.bordercollies.nl)

Gezondheidsuitslagen: klik hier 

Voor passende en geschikte teven staat MORE ter beschikking als dekreu.

Clubmatch 18 april 2015:
KC Hardenberg – Babyklasse – Beste Baby – Beste Border Collie Baby – Beste Border Collie – Veel Belovend

 

30-04-2016

”Een lang gekoesterde wens komt eindelijk in vervulling. Ik krijg uit een geweldige combinatie een prachtige border collie reu. Een combinatie waarvan zowel de reu als teef een prachtige atletische bouw hebben, waar veel werkvermogen in zit maar die ook zeer sociaal zijn. Kortom een combinatie waarin ik dacht alleen maar van te kunnen dromen. Want zo voelt het hoor, alsof ik momenteel in een droom leef.”

Op het moment van schrijven zijn de pups bijna 7 weken oud. Tot de

pups 5,5 week oud waren had ik geen voorkeur (er waren 3 reuen). Tot dat ene moment, toen ik op bezoek kwam, was deze man bezig mijn hart te veroveren.

30-04-2016

En dat is hem gelukt, dolblij was ik dan ook toen ik 4 dagen later hoorde dat deze knapperd ook daadwerkelijk van mij wordt. En dat het de juiste keus is, is nu al voor 100% duidelijk. Gisteren kwam ik binnen, hij kwam meteen vrolijk naar me toe, sprong tegen me op en bleef maar kwispelen en knuffelen. Volgens zeggen doet hij dit verder bij niemand.
Dit bovenstaande verhaal, is het sprookje wat ik van tevoren in mijn hoofd had zoals het had moeten lopen. De pup moet mij uitkiezen, en als dat dan daadwerkelijk ook gebeurd geeft het echt kippenvel!!